Powersessie

Wil je meer online zichtbaarheid? Weet je niet welke social media kanalen jij het beste in kan zetten? Zoek je inspiratie voor onderwerpen op social media, in je blog of in je nieuwsbrief? Wil je meer weten over online vindbaarheid of adverteren? Heb je vragen over jouw website? Dan is een powersessie wat voor jou!

Het valt niet altijd mee om online actief te zijn naast het runnen van je eigen bedrijf. Daarom kan het prettig zijn om even met iemand te sparren over je online zichtbaarheid. Om je vragen te stellen, superhandig tips en tricks te krijgen en geïnspireerd te worden, zodat jij weer vooruit kunt.

Hoe werkt het?

De powersessie is een soort van coaching-gesprek. Een uur lang kun je al je vragen stellen die je hebt op het gebied van online zichtbaarheid. Waaronder vragen in trant van branding, email marketing, online marketing, websites, content, planning, blogs, social media, Facebook, Instagram, LinkedIn. Vraag maar raak! Ik geef je direct praktische tips en tricks, waar je na de powersessie meteen mee aan de slag kunt.

Wat kun je verwachten?

  • Het is een coaching-uur, je kunt mij alles vragen wat je wilt
  • Het gesprek is meteen ‘to the point’ en toegespitst op jouw behoefte
  • Je krijgt veel praktische tips en tricks die je direct kunt toepassen
  • Je hoeft er niet voor te reizen, want we telefoneren, Facetimen of Skypen

Ja, dat wil ik!

Ben jij klaar voor meer online zichtbaarheid? Boek dan een powersessie! Hiervoor betaal je € 47,- en kun je gewoon regelen als jij eraan toe bent. je kunt me bereiken via 06 – 34 46 63 49 of info@onlinemerkversterker.nl.

Tip: wil je liever elke maand of kwartaal een sessie? Dat kan natuurlijk ook! Dit kan een mooie manier zijn om aan jouw zichtbaarheid te blijven werken. Jezelf scherp te houden, te blijven ontwikkelen en stappen te blijven zetten. Zodat je online zichtbaarheid groeit.