Online media abonnement

Wil je social media regelmatig inzetten? Is jouw website toe aan nieuwe teksten en beeldmateriaal? Vind je het lastig om steeds nieuwe onderwerpen te verzinnen voor je blog of je nieuwsbrief? Mis je de kennis, de tools of kost het jou te veel tijd om je online kanalen te onderhouden? Dan is mijn Online Media Abonnement wat voor jou!

Het valt niet altijd mee om je online kanalen te onderhouden naast het runnen van je eigen bedrijf. Ik wil je daarom graag helpen om unieke content voor je te maken en je online kanalen te beheren, terwijl jij je bezig houdt met je passie.

Hoe werkt het?

Het Online Media Abonnement begint met een powersessie. Deze krijg je er bij aanschaf van een abonnement gratis bij. Tijdens deze powersessie wil ik alles weten van jouw en je bedrijf, kijken we samen welke content nodig is en wat ik van je over kan nemen. Daarna krijg je van mij een voorstel per mail waarin het aantal uren en mijn werkzaamheden op staan.

Ben je akkoord met het voorstel? Dan ga ik aan de slag met het creëren en plaatsen van unieke content! Allemaal voor een ijzersterke online zichtbaarheid. Aan het eind van de maand krijg je van mij een mail met de maandelijkse statistieken. Zo blijf jij eenvoudig op de hoogte.

Waar kan ik je bij helpen?

Ik kan je helpen op alle vlakken van content creatie en online media beheer. Denk hierbij aan:

  • het schrijven en plaatsen van berichten op je social media kanalen
  • het schrijven van blogs
  • het schrijven van teksten voor je website, diensten of producten
  • het optimaliseren van je social media profielen
  • het bedenken van onderwerpen voor je blogs, nieuwsbrieven en social media berichten
  • het ontwikkelen van template voor je blog en social media kanalen
  • het schrijven en versturen van je nieuwsbrieven
  • etc.

Wat kost het?

Je kunt bij mij al een abonnement afsluiten vanaf 2 uur per maand. Hiervoor hanteer ik een uurtarief van €60,- exclusief btw.

De powersessie krijg je er bij aanschaf van een abonnement gratis bij.

Een abonnement is af te nemen voor een minimum van 3 maanden. Deze periode is nodig om echt resultaat te kunnen geven. Daarna kan het abonnement maandelijks worden beëindigd.

Ja, dat wil ik!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik leg het je graag uit. Je kunt me bereiken via 06 – 34 46 63 49 of info@onlinemerkversterker.nl

Tip: wil je echt flitsend van start gaan met je online zichtbaarheid? Start dan met een strategiesessie bij je Online Media Abonnement. Samen zetten we dan een online media strategie uit inclusief een contentplan.