Dit ben ik

Hi! Ik ben Audry, 31 jaar en woonachtig in een dorpje vlakbij Leeuwarden. Sinds augustus 2018 ben ik trotse eigenaar van Online Merkversterker.

Met Online Merkversterker help ik jou en je merk met branding en online zichtbaarheid. Dat kan beginnen bij een online strategie en eindigen bij het creëren en plaatsen van content. Ik geef advies op het gebied van online zichtbaarheid, schrijf teksten en werk samen met fotografen, vormgevers en webbouwers.

Inmiddels heb ik zo’n 7 jaar ervaring als communicatiespecialist bij bedrijven met diverse merken en mijn passie hiervoor is groot! Ik kan er mijn creativiteit volledig in kwijt; van het strategisch meedenken aan leuke acties en het opzetten van strategieën, tot het creëren van inspirerende teksten en beelden en het plaatsen hiervan op de verschillende online kanalen.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw online branding kan betekenen? Of ben je op zoek naar een freelance (online) communicatiespecialist voor een aantal uren in de week? Ik kom graag met je in contact!

Klaar voor online zichtbaarheid?

Wat anderen over mij zeggen

Audry is een jonge talentvolle ondernemer die je super goed kan helpen met het uitzetten van een marketingstrategie. Ze ziet kansen en weet waar ze het over heeft. Ze denkt mee en helpt je goed verder. Ze is enthousiast, nieuwsgierig en heeft doorzettingsvermogen. Belangrijke kwaliteiten die haar nog veel gaan brengen. Ik hoop nog lang met haar te mogen samenwerken.

Desiree Wassing-BoeremaiDeesonline