Strategie, contentcreatie en advies

Jouw merk online naar een next level brengen? Laten we samen aan de slag gaan met als doel jouw merk beter te positioneren en jouw naamsbekendheid te vergroten! Door middel van coaching, content creatie en advies zorg ik dat jouw ideale klant niet meer om jouw merk heen kan. Ik heb je klanten te bereiken, te raken en te binden. Bekijk hieronder mijn mogelijkheden.

Powersessie

Het valt niet altijd mee om online actief te zijn naast het runnen van je eigen bedrijf. Daarom kan het prettig zijn om even met mij te sparren over je online zichtbaarheid. Je hebt bijvoorbeeld een specifieke vraag over een bepaald kanaal of bent op zoek naar inspirerende content. 

Ik geef je graag persoonlijk advies en praktische tips op basis van jouw situatie. Ik help je met je vragen op alle vlakken van online zichtbaarheid. Zodat jij weer vooruit kunt.

Strategiesessie

In een sessie van 3 uur gaan we samen aan de slag met jouw online strategie. Ik wil weten wat jouw missie en visie is en waar jij blij van wordt. Daarnaast gaan we op zoek naar jouw ideale klant en brengen we je doelen in kaart. In de laatste stap help ik je met het kiezen van de juiste middelen om je klant en doelen te bereiken.  

Aan het eind van deze sessie stap jij met een concreet stappenplan en praktische tips de deur uit en kun je meteen aan de slag.

Online media abonnement

Het valt niet altijd mee om creatieve content te maken en je online kanalen te onderhouden. Ik wil je daarom graag helpen om unieke teksten voor je merk te maken en je online kanalen te beheren, terwijl jij je bezig houdt met je passie.

Met het online media abonnement help ik je op alle vlakken van online zichtbaarheid en content creatie, het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Ik luister naar jouw verhaal en help je om dat verhaal te vertellen. Op maat maak ik unieke content die je klanten raakt.

Klaar voor online groei?